40+ Karate

Welkom op de pagina "karate voor 40-plussers". 

Karate is een zelfverdedigingssport wat een aanzienlijke bijdrage levert aan zowel de lichamelijke als de geestelijke ontwikkeling.

Karate heeft voor elke leeftijdsgroep een belangrijke functie.  Karate is bij de jeugd en junioren vooral gefocust op het opvoedkundige en atletische aspect. Karate voor 40-plussers is voornamelijk gefocust op de ontwikkeling en het in balans houden van de vitaliteit van lichaam en geest.

Karatetrainingen zijn altijd aangepast aan het fysiek en mentaal van het individu. Karatetrainingen voor 40-plussers natuurlijk ook, hier kan men bijvoorbeeld zelf het tempo bepalen en dat maakt de kans op blessures erg klein.  Karate groepen voor 40-plussers zal voornamelijk in de begin-aanleerfase uit maximaal 12 personen bestaan waardoor er altijd genoeg ruimte zal zijn voor persoonlijke aandacht.

Lestijden

Vanaf 7 juni zullen wij van start gaan met de eerste groep 40-plussers. De lessen zullen iedere week op donderdagavond plaatsvinden van 19:00u tot 20:00u.

Kosten

Meer informatie volgt.


Donderdag
Tijd Groep
19:00u - 20:00u 40+ Karate

Aanmelden

De eerste clinic "karate voor 40-plussers" zal van start gaan zodra de eerste acht zich hebben aangemeld, hier zal u door ons op de hoogte worden gehouden. Hierna is het mogelijk om in te stromen, maar doe dit gauw want de plekken zijn beperkt! Wel is er de mogelijkheid om op een wachtlijst geplaatst te worden voor de volgende lichting.

Meld u hier aan! U zult binnen enkele dagen antwoord ontvangen van een van onze docenten: Pierre Drachman, Joris Drachman, Pieter Zeilstra, Eleina Nieborg.

Aanmeldformulier: